Authentiek Leiderschap - StrengthManagement Consulting

Training/retraite Authentiek Leiderschap

Training Authentiek LEIDERSCHAP

30 oktober t/m 5 november 2016 FrankrijkEen zonnige dag in de Bourgogne

authenticiteit, inzicht, verbinding, daadkracht

Ontwikkel je authentiek (persoonlijk) leiderschap tijdens een 5-daagse training in de Bourgogne.
Onder leiding van Swier Miedema van StrengthManagement Consulting doorloop je een aantal inspirerende sessies die leiden tot inzicht en persoonlijke groei. Dagelijks zijn er yogasessies en2100-Swier-Miedema-020 regelmatig gaan we wandelen in de prachtige natuur. Je verblijft in een luxe en sfeervolle chambres d’hôtes. Gun jezelf een week vol inspiratie, ontwikkeling en ontspanning, op weg naar je authentiek leiderschap.

Authentiek leiderschap
Authentiek leiderschap is leiding geven aan jezelf: richting geven aan je leven, verantwoordelijkheid nemen en dragen voor je omgeving, zowel in werk als privé. Kernbegrip: door te handelen vanuit je heelheid, vanuit je eigen authenticiteit, kun je zijn wie je bent. In ieder mens is heelheid aanwezig en iedereen kan leren daar verbinding mee te maken. Wanneer hoofd, hart, lichaam en ziel met elkaar samenwerken ontstaat er vitale energie ofwel ‘flow’.

Voor wie
Je loopt vast op (werk)relaties gebaseerd op angst, controle en persoonlijk gewin. Je zoekt naar nieuwe zingeving in je leven waarin liefde en verbinding centraal staan. Je zoekt naar nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie. Je zoekt naar je eigen authenticiteit en wilt deze leidend maken in je leven. Je wilt even weg uit de dagelijkse hectiek, tijd voor jezelf om nieuwe inzichten te verkrijgen.

Onderwerpen

  • Heelheid en de impliciete orde. David Bohm, hoogleraar theoretische fysica en filosoof schreef: De wereld is niet opgebouwd uit onafhankelijke delen, maar uit een geheel. Als de mens zich verbindt met heelheid, zal deze heelheid gerealiseerd worden en leiden tot een harmonische samenleving. Een inleiding in het gedachtegoed van Bohm waarbij we met elkaar kijken vanuit het geheel naar het deel. We ontdekken dat deze tijd om een ander perspectief vraagt.
  • Het Nu in de praktijk. Eckhard Tolle schreef zijn bestseller ‘De kracht van het Nu’, een gids voor een bewust en gelukkig leven. Aan de orde komen de wisseling van rol van ‘belever’ naar ‘observator’ en de rol die het ego speelt in ons leven. Door je bewust te worden van de kracht van het Nu vinden we innerlijke vrede en ons ware zelf. Vanuit ons zelf kunnen we een zinvolle bijdrage leven aan ons dagelijks bestaan.
  • Op weg naar authentiek leiderschap. Je wordt je bewust van de invloed van (je) gedrag op de 5 leiderschap dynamieken: beslissen, groei, macht, verbinding en In dit deel reiken we technieken aan, om inzicht te krijgen hoe onze emoties ons gedrag in belangrijke mate bepalen. Welke keuzes maken we hierin en wat is het effect van die keuzes? Wanneer je emoties niet meer leidend zijn maar volgend, krijgt je meer grip op je leven en daardoor kunt je meer realiseren. De dynamieken die je hier leert, kun je naadloos in je persoonlijk leven en je werk integreren.

Yoga
Yoga komt van het woord ‘yuj’ (juk) en betekent: in evenwicht brengen, verenigen, één worden. Yoga komt voort uit de oude Vedische tijd waar yoga een manier was de geest te trainen en het denken te beteugelen en te richten. Hierdoor kom je tot eenheid met jezelf en het universele bewustzijn. Tegenwoordig gebruiken we yoga ook als manier om je lichaam gezond en vitaal te maken. Voor steeds meer mensen is yoga een weg naar een ruimer bewustzijn en een andere levenshouding. Yoga is deze week een gezonde start van een nieuwe dag. Je lichaam wordt soepel en je verkrijgt nieuwe energie. Yoga is voor iedereen, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga.

Ontspanning
Heerlijk eten in een mooie ambiance, wandelingen maken in de prachtige natuur en ’s avonds nog even bijpraten bij het houtvuur. Je hebt een zeer luxe kamer tot je beschikking, een fijne plek om je even terug te trekken. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het zwembad.

Trainer
Swier Miedema, StrengthManagement Consulting:
Swier is oprichter van StrengthManagement Consulting, een succesvolle coach en adviseur om mensen en bedrijven weer “in hun kracht te zetten”. Hij heeft een lange carrière als adviseur en trainer in het bedrijfsleven opgebouwd.

Organisatie en yoga
Ellen Both, Maison le joli Mai, Bourgogne:
Ellen woont in de Bourgogne en is verantwoordelijk voor de organisatie van de training/retraite in Frankrijk. Zij heeft een onderwijsachtergrond en heeft haar eigen yogastudio in Frankrijk opgericht.

Domaine de la Vallée

De tafel bij het zwembad

Een gezellige tafel bij het zwembad

Domaine de la Vallée is een sfeervolle chambres d’hôtes. Je overnacht in een luxe 1-persoonskamer met eigen badkamer en toilet. Domaine de la Vallée ligt in de Charolais, in het zuiden van de Bourgogne. Een prachtig gebied om te wandelen. De training en de yogalessen vinden op het domaine plaats.
Website Domaine de la Vallée

Interesse?
Heb je interesse voor deelname aan de training/retraite, neem contact met ons op. Wij sturen je graag de uitgebreide folder met alle informatie. Wil je meer informatie over andere StrengthManagement Trainingen kijk dan  hier.

Voor verdere informatie en inschrijvingen:
Swier Miedema tel. +31 6 125 25 642
mail: [email protected]

Ellen Both tel. +33 3 85 26 83 61
mail: [email protected]
StrengthManagement Consulting op FacebookMaison le joli Mai

 

Wij nodigen je van harte uit voor deze bijzondere en inspirerende trainings-/retraite-week in de Bourgogne, met aandacht voor hoofd, hart, lichaam en ziel.
Tot ziens in de Bourgogne!

Ellen en Swier.

 

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →