Business Coaching - StrengthManagement Consulting

Business Coaching

Business Coaching verschilt van Personal Coaching doordat het zich richt op de resultaten aan de business zijde van de gecoachte. Daarmee bedoel ik dat ik mensen help die bezig zijn om hun bedrijf op te zetten of te versterken. Meestal zijn dit eenpitters.

Vragen die ik bijvoorbeeld help oplossen:

  • Wat belemmert mij om betere resultaten te verkrijgen? Hoe kan ik dan betere resultaten krijgen? 
  • Wat moet ik doen om meer focus te verkrijgen? 
  • Ik krijg soms feedback van klanten waar ik niet blij mee ben. Hoe kan ik dat verhelpen? 
  • Ik heb maar een klein netwerk, hoe kan ik dat vergroten? 
  • Hoe kan ik mijn persoonlijke talenten beter inzetten in mijn dagelijkse praktijk? 

Strength Management Consulting: Business CoachingUitgangspunten

Begrijp me goed, het opzetten een uitbouwen van je eigen bedrijf is voor 95% transpiratie en maar voor 5% inspiratie. Maar die 5% inspiratie zorgt er wel voor dat 80% van je bedrijfsactiviteiten helder zijn! Als je iedere keer opnieuw beslissingen moet uitdenken, omdat je geen helder beeld hebt van wat je wilt met je bedrijf, dan verspil je tijd en ben je je eigen kansen aan het verknoeien. Als je je daarentegen richt op dingen waar je van nature goed in bent, gaat dat wat je wilt doen een stuk gemakkelijker en zul je het nog leuker vinden bovendien! Dat wil niet zeggen dat dit altijd eenvoudig is. Vaak heb je langere tijd nodig om helder te krijgen wat je wilt en dan is wat hulp van buitenaf, van iemand die er fris tegenaan kijkt, vaak méér dan welkom.

Intakegesprek

Ik begin altijd met een intakegesprek en dat is kosteloos. Ik vind dat we een goede indruk moeten hebben van wie de ander is en of er een ‘klik’ bestaat. Alleen dan zul jij je veilig genoeg voelen om lastige zaken – als die er zijn – ter sprake te brengen.

Afhankelijk van de uitkomst van het intakegesprek, leggen we eerst de focus op jou zelf, of gaan we gelijk aan de slag met je bedrijf of je bedrijfsactiviteiten.

Ik kijk er naar uit om je te mogen helpen.

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →