Personal Coaching - StrengthManagement Consulting

Personal Coaching

Ontwikkeling

De afgelopen jaren heb ik mij in een heel andere richting ontwikkeld dat ik oorspronkelijk van plan was. Waar ik mij eerst richtte op de optimalisatie van het functioneren van mensen binnen organisaties, heb ik de afgelopen jaren voornamelijk (vrijwel uitsluitend) bezig gehouden met het ondersteunen van mensen aan de menselijke kant. (zie ook mijn Referenties) Het blijkt dat ik veel beter ben in het helpen van mensen om om te gaan met de dingen van alle dag (maar zeker ook bijzondere dingen) die op hen afkomen, en dat het optimaliseren van het functioneren van mensen binnen organisaties daar vanzelf uit voortvloeit. Ik haal daar ook veel meer plezier en vervulling uit.

Inmiddels heb ik ook van mezelf geaccepteerd dat ook ik een HSP ben (Hoog Sensitief Persoon), omdat de metingen dat aantonen, een groot deel van de cliënten die naar me toe komen dat ook zijn en zich prettig bij me voelen. Verder ben ik gefascineerd door moderne begeleidingstechnieken, waar ik vaak een aanzienlijke versnelling in de ontwikkeling  of het eventuele herstel van de cliënt kan realiseren, en daarmee een verkorting van het coachingstraject. Daar heeft iedereen baat bij. En ik krijg de kans om me te blijven ontwikkelen.

Waarvoor kun je nu bij mij terecht?

Chronische Stress vermindering

Burnout herstel versnelling

(Persoonlijke) Leiderschapsontwikkeling (ook voor managers die goede leiders willen worden)

Her-overweging van je leven en toepassing van nieuwe inzichten (Life coaching)

Verwerken van traumatische ervaringen

Zicht krijgen op- en realiseren van je levenskoers

Ondersteuning voor HSP (Hoog Sensitieve Personen)

Intakegesprek

Ik neem altijd eerst een intakegesprek af. Dat intakegesprek is gratis. Hiermee wil ik de gecoachte de gelegenheid geven om mij te leren kennen en andersom ook de gecoachte leren kennen. Immers, voor een succesvol coachingstraject moet er een zekere “klik” bestaan tussen beide partijen. In sommige gevallen bied ik ook een (of twee) gratis sessie(s) aan om een gevoel te krijgen voor mijn aanpak. Daar maken we ter plekke afspraken over, en dat hoeft niet altijd iets te kosten.

Interesse?

Ga naar mijn contactpagina en meld je aan, bel of mail me. Ik sta altijd open voor een gesprek.

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →