Na de vakantie - StrengthManagement Consulting
Warning: Use of undefined constant gad_content_tag_filter_replace - assumed 'gad_content_tag_filter_replace' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/swierm71/public_html/strengthmanagement.nl/wp-content/plugins/web-ninja-google-analytics/webninja_ga.php on line 1813

  StrengthManagement Consulting

 • Phone: +31 6 12525642
 • Mail: [email protected]
 • Website: www.strengthmanagement.nl
 • Address: De Sterkade 13, Rosmalen, Netherlands

sep

Na de vakantie

Posted by in Nieuws with 2 comments.

Warning: Use of undefined constant gad_content_tag_filter_replace - assumed 'gad_content_tag_filter_replace' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/swierm71/public_html/strengthmanagement.nl/wp-content/plugins/web-ninja-google-analytics/webninja_ga.php on line 1813

We zijn inmiddels (bijna) allemaal weer aan de slag! Ik heb vorige weken alweer mijn derde artikel op Het Nieuwe Werken Blog geplaatst, en ben druk bezig om nog meer artikelen te gaan plaatsen. Ik overweeg nu zelfs om de stoute schoenen echt aan te trekken en direct vanaf mijn site te gaan bloggen, ook al omdat ik ideeën over artikelen heb die niet direct aansluiten bij het onderwerp van de “Het Nieuwe Werken Blog”. Ik heb natuurlijk al een link geplaatst op mijn site naar het laatste artikel op die site, die kun je hier vinden.

Ik moet zeggen dat ik blij ben met alle reacties die ik krijg, en ik heb zelfs al een eerste echte lead ondersteund gekregen door mijn bloggingactiviteiten! Erg leuk. Ik borrel nog over van ideeën, maar beter nog: laat eens een bericht achter over welk onderwerp je zou willen dat ik vanuit het SterkteManagement concept mijn licht laat schijnen!
Dit zijn zijn de onderwerpen waar ik nu over nadenk (ook een beetje om jullie gedachtenproces op gang te brengen…):

Een artikel over de opbrengst van het kennen van je eigen waarden en talenten.Een artikel over het voorbij zijn van de mooie tijden die we de afgelopen tientallen jaren gekend hebben en hoe we daar mee om moeten gaan in de toekomst.Een artikel over de 9 dingen die een leider nooit over het hoofd mag zien.Ik heb kort geleden het laatste boek van Jim Collins gelezen “Great by Choice”. Dat geeft een diep inzicht over hoe organisaties in dit tijdsgewricht geleid moeten worden om succesvol te zijn. Is ook nog wel weer een artikel waard!Ben nu aan het lezen in “The Tipping point” van Malcolm Gladwell. Dit gaat over het verschijnsel dat sociale gemeenschappen ineens “om gaan” naar een nieuw idee, het laatste modeverschijnsel, of structurele veranderingen in die gemeenschap, en hoe je dit kunt gebruiken in veranderprocessen. Ook wel weer een artikel waard…Van mijn goede vrienden van het “Nederlands Instituut van Servant Leadership” kreeg ik, naar aanleiding van een leiderschapsbijeenkomst die ik daar bijwoonde, een prachtig artikel over Mencius (een navolger van Confucius), met een aantal wijze lessen over leiderschap en sociale gemeenschappen. Die sluiten fantastisch aan bij niet alleen het gedachtengoed van NIVSL, maar ook bij die van Strength Management Consulting.

Enfin, laat maar eens horen wat jullie leuk zouden vinden en waar jullie prioriteit ligt. Andere onderwerpen mogen natuurlijk ook!!!
Als ik niets hoor is het ook goed, dan kies ik zelf.

There are 2 comments so far

 • Angela Barendregt
  6 jaar ago · Beantwoorden

  Zeker leuk als je ook op je eigen site ook gaat bloggen. Het sluit elkaar niet uit, toch? Als ik je onderwerpen zie, dan word ik wel nieuwsgierig naar ‘The Tipping Point’ van Gladwell.

 • admin Author
  6 jaar ago · Beantwoorden

  Dag Angela,
  Dank je wel voor je reactie. Ik ga even afwachten of ik nog wat meer reacties krijg, dan heb ik hoop ik een wat meer “gedragen” keuze. Ondertussen zal ik vast in grote vaart gaan doorlezen in Gladwell!!! 😉

Schrijf een reactie

Don't worry. We never use your email for spam.

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →